HEADER

Салон Емили:
- Важно је имати на уму да избором адекватног типа депилације, обезбеђујемо правилну негу.

Шта ваша интимна фризура говори о вама

Какву депилацију гениталног подручја најрадије бирате? Бразилску? Или можда француску? Која год да вам је омиљена, знајте да пуно тога открива о вама, чак можда и оно што ни сами не знате.
Жене данас фризурама "тамо доле" посвећују пажњу као и фризурама на глави. А говоре ли те фризуре нешто о својим власницама? Наравно! Време је да откријете шта интимна фризура говори о женама. 

Обична бикини депилација 
Реч је о депилацији длачица које вире испод гаћица бикинија. Дакле, депилира се минимално подручје и због тога се зове обична бикини депилација. А што она открива о вама? реч је о најсигурнијој депилацији, што значи да сте добра девојчица која се не одриче своје природне лепоте. Скромни сте и не привлачите пажњу радикалним понашањем, али желите да будете уредне и лепе. 

Француска депилација 
Захвата нешто више длачица на препонама. Таквој депилацији прибегавају жене које више не желе да буду "обичне". Оне су још увек добре девојке које свету желе да покажу да имају несташни став. Жене које одаберу француску депилацију воле промене и у одређеном животном тренутку одлуче да покажу мало више женствености.

"Strip" депилација 
Уклањају се све длачице изузев танке цртице. Мушкарцима се углавном свиђа – и на поглед, и на додир. О жени открива да је пустоловна, отворена и комуникативна. Спремна је на свакакве лудости, али никада не пређе границу – баш као за време депилације. Може све, али никада до краја.

Бразилска депилација 
Ово је последњих година сигурно најпопуларнија депилација на свету, посебно међу холивудским лепотицама. "Бразилка" подразумева скидање апсолутно свих длачица – и на гениталијама и на делу ануса. Може бити врло болна, али после поступка жена има осећај слободе и лакоће. Управо се такве жене одлучују за бразилску депилацију – слободне и неоптерећене. Оне знају да су секси, диве се свом телу, што очекују и од других. Неспутане су и у сексу, али понекад могу да буду превише нападне и не оставе ништа машти. Нове методе бразилске депилације:
Код козметичара "на све четири"

Када одлуче да депилирају своју интимну зону, велики број жена бира бразилску депилацију. Ова метода депилирања осим што има разне облике, од отклањања воском свих длачица са интимне зоне до остављања танке трачиче на Венерином брегу, одликује се и необичним начинима примене.

Од плажа у Бразилу до карневала у Рију де Жанеиру, Бразилке нам показују да воле глатку кожу на сваком делу њиховог тела. Њихово мишљење да тело изгледа најлепше када се са њега отклоне све длаке подржавају жене широм света.
Ипак, Бразилкама је мало лакше од осталих. Клима у Бразилу олакшава депилирање јер константна влажност у ваздуху чини фоликуле длаке отворенијим, а кожу опуштенијом. Приликом депилирања због тога се ствара мањи отпор.

ПОЗЕ БРАЗИЛСКЕ ДЕПИЛАЦИЈЕ

Бразилска депилација може да се изведе на разне начине. Класична метода је лежање на леђима са раширеним ногама. Али се у Бразилу примењују и оне маштовитије.

1) ДОГИ СТИЛ

Овај начин подразумева клечење на рукама и ногама на столу за депилацију. Козметичарка од клијенткиње захтева да се ослони на лактове и да рашири ноге.

Након тога наноси восак и врши депилацију. Можда ћете помислити да је овакав положај непријатан за особу која се депилира. Ипак, њима се избегава контакт очи у очи.

Бразилска депилација је за поједине даме
једини прихватљив начин депилирања

2) ИНОВАЦИЈА КЛАСИЧНЕ МЕТОДЕ

Промењен класичан начин састоји се од лежања на леђима и са ногама подигнутим у ваздуху.

Након депилирања наносе се препарати са алое вером која делује као антисептик, умирује кожу и отклања црвенило. Поједини салони у Бразилу користе и кокосово уље јер оно кожу чини свиленкастијом.


РАЗЛИЧИТИ НАЧИНИ ПРИМЕНЕ БРАЗИЛСКЕ ДЕПИЛАЦИЈЕ

Салони у Бразилу најчешће користе дебео слој воска. Поједине земље мењају ту праксу.


У Великој Британији козметичари употребљавају восак растворљив у води, који окружује сваки длаку па је због тога ефикаснији и дуготрајнији.

У британским салонима се пре депилације на кожу наноси прах који умирује и одстрањује сувишну влажност на кожи. Корак који се примењују пре депилирања је и затезање коже након којег следи наношење воска и то дрвеном кашиком, а не лопатицом.БРАЗИЛСКА ДЕПИЛАЦИЈА ПОДИЖЕ САМОПОУЗДАЊЕ

Жене које су пробале бразилску депилацију отркивају да се након ње осећају слободнијим да показују своје тело. Како кажу, депилација не утиче ни позитивно ни негативно на квалитет секусалног односа, али повећава поверење и сопствени изглед.

Emili dugme 1

ВАШ КОМЕНТАР , ПРЕДЛОГ , СУГЕСТИЈУ , НАПОМЕНУ .... НАПИШИТЕ ОВДЕ

Komentari

Trenutno nema komentara.

Dodajte komentar

* Potrebne informacije
(neće biti objavljeno)
 
Bold Italic Underline Strike Quote Bullet Numeric Image Video
 
Smile Sad Huh Laugh Mad Tongue Crying Grin Wink Scared Cool Sleep Blush Unsure Shocked
 
10000
Upišite ime salona EMILI obrnutim redom (velikim slovima)
 
Unesite odgovor:
 
Obavestite me o novim komentarima putem e-maila.
 
Pročitao sam i razumem politiku privatnosti. privacy policy. *
 
Pročitao sam i slažem se sa uslovima. terms and conditions. *
 
Emili dugme 2
ХВАЛА НА ПОВЕРЕЊУ
FOOTER