HEADER
Salon Emili:
- Važno je imati na umu da izborom adekvatnog tipa depilacije, obezbeđujemo pravilnu negu.
Šta vaša intimna frizura govori o vama

Kakvu depilaciju genitalnog područja najradije birate? Brazilsku? Ili možda francusku? Koja god da vam je omiljena, znajte da puno toga otkriva o vama, čak možda i ono što ni sami ne znate.
Žene danas frizurama "tamo dole" posvećuju pažnju kao i frizurama na glavi. A govore li te frizure nešto o svojim vlasnicama? Naravno! Vreme je da otkrijete šta intimna frizura govori o ženama. 
Obična bikini depilacija 
Reč je o depilaciji dlačica koje vire ispod gaćica bikinija. Dakle, depilira se minimalno područje i zbog toga se zove obična bikini depilacija. A što ona otkriva o vama? reč je o najsigurnijoj depilaciji, što znači da ste dobra devojčica koja se ne odriče svoje prirodne lepote. Skromni ste i ne privlačite pažnju radikalnim ponašanjem, ali želite da budete uredne i lepe. 
Francuska depilacija 
Zahvata nešto više dlačica na preponama. Takvoj depilaciji pribegavaju žene koje više ne žele da budu "obične". One su još uvek dobre devojke koje svetu žele da pokažu da imaju nestašni stav. Žene koje odaberu francusku depilaciju vole promene i u određenom životnom trenutku odluče da pokažu malo više ženstvenosti.
"Strip" depilacija 
Uklanjaju se sve dlačice izuzev tanke crtice. Muškarcima se uglavnom sviđa – i na pogled, i na dodir. O ženi otkriva da je pustolovna, otvorena i komunikativna. Spremna je na svakakve ludosti, ali nikada ne pređe granicu – baš kao za vreme depilacije. Može sve, ali nikada do kraja.
Brazilska depilacija 
Ovo je poslednjih godina sigurno najpopularnija depilacija na svetu, posebno među holivudskim lepoticama. "Brazilka" podrazumeva skidanje apsolutno svih dlačica – i na genitalijama i na delu anusa. Može biti vrlo bolna, ali posle postupka žena ima osećaj slobode i lakoće. Upravo se takve žene odlučuju za brazilsku depilaciju – slobodne i neopterećene. One znaju da su seksi, dive se svom telu, što očekuju i od drugih. Nesputane su i u seksu, ali ponekad mogu da budu previše napadne i ne ostave ništa mašti. 


Nove metode brazilske depilacije:
Kod kozmetičara "na sve četiri"


Kada odluče da depiliraju svoju intimnu zonu, veliki broj žena bira brazilsku depilaciju. Ova metoda depiliranja osim što ima razne oblike, od otklanjanja voskom svih dlačica sa intimne zone do ostavljanja tanke tračiče na Venerinom bregu, odlikuje se i neobičnim načinima primene.Od plaža u Brazilu do karnevala u Riju de Žaneiru, Brazilke nam pokazuju da vole glatku kožu na svakom delu njihovog tela. Njihovo mišljenje da telo izgleda najlepše kada se sa njega otklone sve dlake podržavaju žene širom sveta.

Ipak, Brazilkama je malo lakše od ostalih. Klima u Brazilu olakšava depiliranje jer konstantna vlažnost u vazduhu čini folikule dlake otvorenijim, a kožu opuštenijom. Prilikom depiliranja zbog toga se stvara manji otpor.

POZE BRAZILSKE DEPILACIJE

Brazilska depilacija može da se izvede na razne načine. Klasična metoda je ležanje na leđima sa raširenim nogama. Ali se u Brazilu primenjuju i one maštovitije.1) DOGI STIL

Ovaj način podrazumeva klečenje na rukama i nogama na stolu za depilaciju. Kozmetičarka od klijentkinje zahteva da se osloni na laktove i da raširi noge.

Nakon toga nanosi vosak i vrši depilaciju. Možda ćete pomisliti da je ovakav položaj neprijatan za osobu koja se depilira. Ipak, njima se izbegava kontakt oči u oči.

Brazilska depilacija je za pojedine dame
jedini prihvatljiv način depiliranja

2) INOVACIJA KLASIČNE METODE

Promenjen klasičan način sastoji se od ležanja na leđima i sa nogama podignutim u vazduhu.

Nakon depiliranja nanose se preparati sa aloe verom koja deluje kao antiseptik, umiruje kožu i otklanja crvenilo. Pojedini saloni u Brazilu koriste i kokosovo ulje jer ono kožu čini svilenkastijom.


RAZLIČITI NAČINI PRIMENE BRAZILSKE DEPILACIJE

Saloni u Brazilu najčešće koriste debeo sloj voska. Pojedine zemlje menjaju tu praksu.


U Velikoj Britaniji kozmetičari upotrebljavaju vosak rastvorljiv u vodi, koji okružuje svaki dlaku pa je zbog toga efikasniji i dugotrajniji.

U britanskim salonima se pre depilacije na kožu nanosi prah koji umiruje i odstranjuje suvišnu vlažnost na koži. Korak koji se primenjuju pre depiliranja je i zatezanje kože nakon kojeg sledi nanošenje voska i to drvenom kašikom, a ne lopaticom.BRAZILSKA DEPILACIJA PODIŽE SAMOPOUZDANJE

Žene koje su probale brazilsku depilaciju otrkivaju da se nakon nje osećaju slobodnijim da pokazuju svoje telo. Kako kažu, depilacija ne utiče ni pozitivno ni negativno na kvalitet sekusalnog odnosa, ali povećava poverenje i sopstveni izgled.

Emili dugme 1

VAŠ KOMENTAR , PREDLOG , SUGESTIJU , NAPOMENU .... NAPIŠITE OVDE

Komentari

Trenutno nema komentara.

Dodajte komentar

* Potrebne informacije
(neće biti objavljeno)
 
Bold Italic Underline Strike Quote Bullet Numeric Image Video
 
Smile Sad Huh Laugh Mad Tongue Crying Grin Wink Scared Cool Sleep Blush Unsure Shocked
 
10000
Upišite ime salona EMILI obrnutim redom (velikim slovima)
 
Unesite odgovor:
 
Obavestite me o novim komentarima putem e-maila.
 
Pročitao sam i razumem politiku privatnosti. privacy policy. *
 
Pročitao sam i slažem se sa uslovima. terms and conditions. *
 
Emili dugme 2
HVALA NA POVERENJU
FOOTER